Verzuim, Re-integratie en Personeelsadvies

Jissink Advies is opgericht door Mariëlle Jissink. Al jarenlang houdt Mariëlle zich bezig met werkzaamheden op het gebied van personeelszaken, arbeidsmobiliteit en verzuim. In uiteenlopende organisaties en met een grote diversiteit aan mensen heeft zij  samengewerkt. Als afgestudeerd Register Case en Care-manager (RCCM) is ze tevens docent voor CS Opleidingen aan de Post HBO opleiding tot Register Casemanager van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Haar persoonlijkheid kenmerkt zich door gedrevenheid, doorzettingsvermogen en enthousiasme, zowel op werkgebied maar ook in haar sport (wielrennen).

Graag is Mariëlle uw verbindende schakel op het gebied van Casemanagement, Re-integratie- en mobiliteitsadvies of Personeelsadvies. Zie voor gedetailleerde informatie over de dienstverlening onder het kopje ‘Producten en diensten’.

Mariëlle staat ingeschreven in het beroepsregister van de RNVC. De RNVC staat voor Registerberoepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Case- en Caremanagers. De RNVC beheert het beroepsregister en bewaakt of de leden voldoen aan de eisen die worden gesteld aan het gebruik van de titel RCCM (Register case- en caremanager).

Tevens staat Mariëlle ingeschreven in het Register Specialistisch Casemanagement. Een casemanager die geregistreerd is in het RSC blijft vakbekwaam omdat zij voldoet aan hoge eisen op het gebied van scholing, supervisie en intervisie.

Daarnaast is Mariëlle geregistreerd docent bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs).

‘Zeg JA tegen Jissink Advies’

CRKBO_Docent